Een Heerlijke Massage In Maastricht

Published Nov 12, 20
5 min read

Sportmassage Maastricht

And can also be used for kids. "RELAX & SLEEP" aroma: to relax and sleep better "BREATHE & ENERGY" aroma: for a better breathing and more energyDeze methode van manipulatie is inzetbaar bij beenlengte verschil. En daarnaast ook bij nek- , schouder-,rug- en bekkenklachten. This method of manipulation can be treated of you have difference in lenght of your legs.

During this workshop of 120 minutes, you will learn the basic techniques of the chair ( shiatsu) massage. This massage is given over the clothes. A real treat for your (girl)friend, relative or colleague! Accompanied by a snack and a drink No massage experience required At the end of the workshop you will receive a nice goodybag € 80,- p.

( by registering of 2 or more people € 75,- p. p. thaise massage maastricht. )Er zijn uiteenlopende privé massage workshops mogelijk zoals shiatsu- ,partner- , thaise- of ouder-kind. Private workshops are also available, You can contact me for more info by phone or email. There are various private workshops possible such as shiatsu-, partner-, thai- or parent-child.

nlfacebook: valkenburg massagesinstagram: valkenburg_massagesU kunt bij mij niet pinnen / Cash payments only. Read my terms and conditions before you make an appointment. In case of inappropriate comments, questions or behaviour, You will be blocked immediately..

Een Heerlijke Massage Bij U In MaastrichtMassage Stenen
Zalige Massage In MaastrichtMassage Zuid Limburg

ALOHA, De Aunty Maile style lomi lomi massage is een traditionele Massage uit Hawai die al honderden jaren als familiegeheim bewaard bleef - face massage maastricht. De Hawaiaanse heler Aunty Maile is de enigste die deze vorm van massage “the loving touch” met toestemming van de staat in deze vorm lesgaf. Hawaiian bodywork, sessions & trainings ´Malamalomi´ in Amsterdam heeft door Aunty Maile toestemming deze massage aan haar leerlingen verder te geven.

Hoi Judith, Nogmaals bedankt voor de mooie massage, het fijne gesprek en de goede adviezen. Ik ga ermee aan de slag en ermee oefenen. Ik heb Judith ervaren als een heel open en positief persoon. Ze creëert een hele fijne veilige omgeving. Dit was mijn eerste behandeling bij haar, en ik vind het vaak lastig om goed te ontspannen in een nieuwe omgeving en bij een onbekende behandelaar.

Ik heb de intuïtieve behandeling ondergaan. Ik heb al vaak massages en behandelingen gehad, bij verschillende therapeuten, maar deze behandeling was echt van een niveau dat ik nog nergens anders heb ervaren (face massage maastricht). Judith wist meteen precies de juiste plekken te vinden met precies de juiste druk en aanraking. Ze wist precies de juiste snaar te raken met haar behandeling, waardoor alle spanning, en de emotie die hierin zat opgeslagen, helemaal los mocht komen.

Thai Massage Maastricht

Na afloop van de behandeling voelde ik me helemaal warm, ontspannen en vrolijk, en heb ik nog dagenlang met mijn hoofd in de wolken gelopen (face massage maastricht). Ik zou het iedereen aanraden om een behandeling bij Judith aan jezelf cadeau te geven! Deze intuïtieve massage was wel de beste behandeling die ik ooit in mijn leven heb ervaren.

Thai Massage MaastrichtMassage Maastricht

Super geweldige ervaring! Ik ben iemand die midden in het leven staat. Ik wil, doe en kan veel (Beste Massage Maastricht). Soms iets te veel. Het dagelijkse leven is zo hectisch dat mijn aandacht meestal naar mijn omgeving gericht is. Er ontstaan bij mij dan klachten als: spierspanning, pijn in de onderrug, mij heel lijf zit dan vast.

Massage StenenThai Massage Maastricht

Het is voor mij belangrijk om me weer te herinneren aan mezelf. face massage maastricht. Het is een moment van rust en ontspanning en brengt nieuwe inzichten, alsook de warme gesprekken, de wijze woorden van Judith die een heel opluchtend gevoel en fijne sfeer geven. Ik ben heel dankbaar dat Judith op mijn weg is gekomen.

Hoe je naar mijn situatie kijkt en daarbij me helpt door te vertellen hoe het werkt, de kleine etertjes die roofbouw plegen, en dat met jouw eigen ervaring in het geval van de burnout stimuleert, zet aan tot nadenken. Welke kleine etertjes maken dat het plezier in werk weg gaat… - face massage maastricht..

Dingen die ik eigenlijk wel weet, maar ik zie dat niet graag onder ogen. De dingen die je me aan draagt neem ik ter harte, die komen binnen. Dat zet me aan het denken en motiveert om met die zaken aan de gang te gaan. face massage maastricht. Ons contact geeft me energie op een of andere manier, stimulatie, iemand die me begrijpt en dat serieus neemt en daar feedback op geeft.

Verhalen over dappere grassprietjes blijven me zeker ook bij ^_^ Stiltewandeling Vitaliteitsweek Open Universiteit HeerlenMijn ervaring en ook de mening van de meeste deelnemers is heel positief. Alleen jammer dat er niet meer medewerkers aan hebben deelgenomen. Een reactie van een deelnemer ……Jij zwijgt maar de omgeving is niet stil. (Beste Massage In Maastricht).

Kortom: Een waardevolle aanrader in ons drukke bestaan…. zeer zeker voor herhaling vatbaar! Tot horens. Met vriendelijke groet Arbeidsvoorwaarden en personele ontwikkeling Een tijdje geleden ben ik eerder toevallig op de website van Judith terechtgekomen en een afspraak gemaakt voor een massage (face massage maastricht). De enkele keren dat ik al een massage van Judith mocht ontvangen, heb ik gekozen voor een intuïtieve massage, omdat ik ervan uit ga dat zij de blokkeringen beter voelt dan ik ze ervaar en het beste zelf kan bepalen hoe deze aangepakt moeten worden.

Wat Is Een Ontspanningsmassage

Bij deze intuïtieve massages gebruikt Judith een combinatie van haar verscheidene technieken, en wisselen hard en zacht elkaar vloeiend af - face massage maastricht. Judith is een zelfbewuste vrouw die met veel overgave haar massagevaardigheden kan overbrengen en daarmee bij mij een soort harmonie teweegbrengt tussen lichaam en geest, wat voor mij in zekere zin nieuw is.

More from Lymphatic massage

Navigation

Home

Latest Posts

Thuisstudie Energetisch Therapeut

Published May 16, 22
6 min read

Opleiding Healing

Published May 09, 22
6 min read

Hsp Opleiding

Published May 06, 22
6 min read